|
Diamond Hydrolysed Whey Protein to najszybsze, najczystsze, najbardziej zaawansowane białko serwatkowe, jakie kiedykolwiek opracowano. Poprzez hydrolizowanie białka stworzyliśmy najszybciej działające białko serwatkowe. Podzieliliśmy je na małe cząsteczki, które są natychmiast wchłaniane przez twój organizm, pozwalając mięśniom szybko rozpocząć odbudowę i regenerację. Aby zwiększyć efektywność odżywki, dodaliśmy do niej najlepszy na rynku enzym trawienny: Aminogen. Jego zaletą jest to, że działa wyjątkowo szybko. Diamond Hydrolysed Whey Protein jest idealnie czyste i naturalne, stworzone na południu Irlandii z najlepszego mleka.
Najlepszym i jedynym sposobem by skorzystać z dobrodziejstw suplementu Fitness Authority, jest wypicie go i sprawdzenie samemu jak pyszny ma smak i odczuć jego działanie. Nasz zespól do spraw badań i rozwoju pracował niestrudzenie by ukryć gorzki smak hydrolizatu, tak by w Twoje ręce trafił najsmaczniejszy preparat białkowy na rynku. Niezależnie od tego czy wybierzesz czekoladę, truskawkę, wanilię, malinę czy brzoskwinię nasz produkt smakuje niesamowicie i łatwo się rozpuszcza w wodzie, mleku lub soku.
Porcja
|
27g
|
Ilość porcji
|
84
|
W opakowaniu
|
2270g
|
Kalorie
|
112,1 kcal
|
Białko
|
22 g
|
Węglowodany
|
1,3 g
|
Cukry
|
0
|
Błonnik
|
0
|
Tłuszcz
|
2,1 g
|
Tłuszcz nasycony
|
1,6 g
|
Wapń
|
148 mg
|
Sód
|
40 mg
|
Potas
|
810 mg
|
Magnez
|
16,2 mg
|
Fosfor
|
162 mg
|
Chlorki
|
13,5 mg
|
Profil aminokwasowy w 100g:
|
|
L-Leucyna
|
9,35 g
|
L-Izoleucyna
|
5,03 g
|
L-Walina
|
5,09 g
|
BCAA - łącznie
|
19,47 g
|
Kwas asparginowy
|
9,51 g
|
Glutamina
|
15,22 g
|
Seryna
|
4,72 g
|
Glicyna
|
1,66 g
|
Histydyna
|
1,61 g
|
Arginina
|
2,39 g
|
Treonina
|
6,44 g
|
Alanina
|
4,26 g
|
Prolina
|
5,04 g
|
Tyrozyna
|
2,70 g
|
Metionina
|
1,61 g
|
Cysteina
|
2,13 g
|
Fenyloalanina
|
2,85 g
|
Lizyna
|
8,10 g
|
Tryptofan
|
1,24 g
|
DAWKOWANIE: Przyjmować 1 miarkę produktu (27g) po przebudzeniu i po treningu.
|
|
|
Brak dodatkowych zdjęć produktu.
|
Nikt jeszcze nie napisał recenzji o tym produkcie.
|
|
|
|